Jongerencoach

Jongerencounselor

Jongerencoach

De enige die jou het beste kent, ben jij!
Dus luister ik naar jou, zodat jij jouw weg vindt.
Jongerencoach Amsterdam<br />
Identiteit Zelfvertrouwen Zelfbeeld

Want je wilt je toch gewoon blij en gelukkig voelen?

Jongerencoach Amsterdam<br />
Identiteit Zelfvertrouwen Zelfbeeld

Integratieve jongerencoach en jongerencounselor

Kortdurende begeleiding voor jongeren van 12-25 jaar


Wat heb je aan een jongerencoach?
Wat dacht je van alleen al de verademing om met iemand te praten die voor de verandering geen mening of oordeel of pasklare oplossing heeft. Iemand die gewoon naar je luistert en die nieuwsgierig is naar wat er in jou omgaat, wat jij denkt, wat jij vindt en wat jij voelt.

Iedereen heeft wel eens ergens last van of een probleem dat je maar niet weg krijgt, wat je ook probeert.

Is er iemand die jou écht begrijpt?

Zit jij ergens mee? Voel je je onzeker of ongelukkig of eenzaam? Ben je veel boos? Vind je het moeilijk om met tegenslagen om te gaan? Heb je faalangst? Lukt het niet je te motiveren voor school? Wil je minder gamen of met social media bezig zijn omdat het je leven teveel beheerst?  

Da’s niet zo gek. Er wordt nogal wat van je verwacht. En dan ben je ook nog in een fase van je leven waarin je vooral op zoek bent naar jezelf. Hoe denk jíj over dingen, wat voel je, wat vind je en wat wil jíj eigenlijk?

Soms is het lastig om een antwoord te vinden op al die vragen. Helemaal als niemand je begrijpt. En als je dan ook nog met tegenslagen te maken krijgt, op school, je werk, in vriendschappen, met familie, ziekte, verdriet, of de dood, dan kan je daar behoorlijk last van hebben. Het kan je ook nogal belemmeren om te doen wat je wilt of moet doen. En daarvoor is dus een jongerencoach.

Je bent niet de enige en ik kan je helpen

Gelukkig is er altijd een oplossing, en weet je, je bent niet de enige, ook al denk jij misschien van wel. Als jongerencoach ben ik er voor jou, luister ik naar jou en help ik je ontdekken hoe het komt dat je er zo’n last van hebt. En we gaan aan de slag met praktische tips en hoe jij zelf jouw oplossing kunt vinden.

Want jij kan het zelf veranderen,
daar ben ik van overtuigd!

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Integratieve jongerencoach en jongerencounselor in Amsterdam

Jongerencoach Amsterdam<br />
Identiteit Zelfvertrouwen Zelfbeeld

ALS JE ONZEKER BENT

Hoe zit dat bij jou? Ben je zo onzeker, dat het je tegenhoudt om iets te doen dat je eigenlijk wel zou willen? Of iets dat echt moet, zoals een tentamen, een sollicitatie of een presentatie, wat dan niet lukt? Misschien durf je geen vrienden te maken? Of heb je moeite met slapen?

Er zijn best veel jongeren onzeker. Je kunt die onzekerheid lang niet altijd aan ze zien, want sommigen kunnen dat goed verbergen, maar je bent echt niet de enige. En weet je dat er een oplossing is? En dat je die zelf kunt vinden? Ik als jongerencoach kan je daarbij helpen, en dat doe ik graag. Want ook jij verdient het om je blij en gelukkig te voelen.

ALS ER VAN ALLES TEGENZIT

Hoe rot is dat, als er steeds dingen tegenzitten? Slechte cijfers, ruzie met je vrienden, een ziek familielid, niet uitgenodigd worden, je sport niet meer kunnen doen, niet voldoen aan verwachtingen, het zijn voorbeelden van tegenslagen waar je het behoorlijk moeilijk mee kunt hebben. Tegenslagen die je hele leven lijken te bepalen.

Wist je dat je niet de enige bent die het moeilijk vindt om met tegenslagen om te gaan? Daarvoor heb je veerkracht nodig. Er zijn mensen die denken dat je daarmee geboren wordt, maar dat is niet zo. Veerkracht is iets dat je kunt leren, iets dat je ontwikkelt door met tegenslagen om te gaan. En daarbij kan ik je helpen. Je gaat het nodig hebben, want tegenslagen horen helaas bij het leven. Als mens en als jongerencoach weet ik daar alles van. Je bent welkom.

ALS JE JE NIET BLIJ VOELT

Dat kan gewoon gebeuren, dat je je niet blij voelt, maar verdrietig, of boos, depressief of ontzettend stom. Of misschien denk je wel eens aan de dood of voel je je hartstikke ongelukkig. Soms weet je precies waardoor dat komt, maar soms ook niet. Soms kun je het zelf wel oplossen, maar soms ook niet.

En dan kan ik je helpen. Niet door je te zeggen wat je moet doen, maar wel door naar jóu te luisteren. Want de enige die jou het beste kent, ben jij. Ik help je onderzoeken hoe het komt dat je je niet blij voelt en ook hoe jij dat zelf weer kunt veranderen. Want als jongerencoach gun ik het jou ook om blij en gelukkig te zijn.

Durf TROTS te Zijn Kindercoach Jongerencoach Oudercoach Amsterdam
DTTZ Integratieve jongerencoach jongerencounselor amsterdam veerkracht

” ‘Cause tryna numb the pain only makes it worse “

Dean Lewis – Truste me mate

Als je ergens mee zit en het lukt je niet om het op te lossen, dan is om hulp vragen niet zo’n gek idee. Want als je er mee blijft rondlopen, kan het zijn dat je probleem alleen maar groter wordt. En dat zou jammer zijn, toch?

Ik ben Mirjam, jongerencoach, en ik help jongeren bij het vinden van hun weg en hun oplossing. Als je naar mij toe komt, hoeft dat vaak maar een paar keer, tot jij zelf vindt dat je me niet meer nodig hebt. Tot je weer grip hebt op je leven en je je weer blij en gelukkig kunt voelen.

Integratieve Jongerencoach Jongerencounselor in Amsterdam of Online

Wat kun je verwachten van een integratieve jongerencoach – jongerencounselor?

  • Als je wilt weten of ik je kan helpen bij dat waar jij last van hebt, kun je contact met me opnemen via het contactformulier, via whatsapp, via mijn insta of via mijn facebookpagina. Je kunt eventueel ook (een van je) ouders vragen dat te doen.
  • Ik stuur dan een bericht terug om een kennismaking te plannen, telefonisch of via videobellen, met jou (en eventueel met (een van) je ouders erbij, dat bepaal jij). In dat gesprek kunnen we samen kort onderzoeken of jouw vraag en mijn hulp als jongerencoach-counselor een goede match zijn.
  • Ben je 12-15 jaar, dan heb je toestemming van je ouders (of wettelijk vertegenwoordigers) nodig om mijn hulp in te schakelen. Jullie tekenen dan allemaal de begeleidingsovereenkomst. Alleen in uitzonderlijke situaties kunnen we hiervan afwijken. Wat jij met mij bespreekt tijdens sessies is wel privé.
  • Ben je 16 jaar of ouder, dan kun je zonder toestemming van je ouders (of wettelijk vertegenwoordigers) mijn hulp inschakelen en een begeleidingsovereenkomst tekenen.
  • Jij bepaalt of we eerst een intakesessie met je ouders erbij hebben, of dat jij en ik gelijk samen aan de slag gaan. Het kan ook voorkomen dat we na een paar sessies met jou ontdekken dat het helpend is om een sessie met je ouders te doen. Kan wel, hoeft niet, alles is mogelijk.
  • Integratieve jongerencoaching – jongerencounseling is een kortdurende vorm van begeleiding, het totaal aantal sessies ligt meestal ergens tussen drie en vijftien sessies. We bespreken samen of je elke week, om de week of driewekelijks een sessie wilt plannen. Sessies duren een uur. De begeleiding is procesgericht, oftewel jij bepaalt waar het over gaat en ik stuur het proces met praktische vragen en leuke oefeningen. Zo kan jij zelf een verandering in gang zetten.

Jij kent jezelf het beste!

Integratieve jongerencoach en jongerencounselor in Amsterdam

Jongerencoach Amsterdam<br />
Identiteit Zelfvertrouwen Zelfbeeld
Jongerencoach Amsterdam<br />
Identiteit Zelfvertrouwen Zelfbeeld
Jongerencoach Amsterdam<br />
Identiteit Zelfvertrouwen Zelfbeeld

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op!

14 + 11 =