Pubercoaching

Pubercoach

Voor pubers die zelfverzekerd en blij willen zijn.
Voor pubers en ouders die verbinding willen houden.
Pubercoaching<br />
Amsterdam
Pubercoaching Pubercoach

Integratieve pubercoach-counselor

Kortdurende begeleiding voor pubers (en/of hun ouders)

Waarvoor ga je naar een pubercoach?
Puberen, in de pubertijd zitten, puber zijn. Dat doe je zo ongeveer tussen je tiende en zestiende jaar en dat is leuk en spannend, én kan ook knap lastig zijn. Want het is nogal wat als …

  • jouw lijf ineens verandert
  • je van het ene op het andere moment hartstikke boos of verdrietig bent
  • je steeds meer zelf wilt beslissen en je ouders daar nog niet aan toe zijn
  • er van alles van je verwacht wordt wat je niet kunt of waar je geen zin in hebt
  • je de hele tijd ruzie hebt met je ouders
  • jij je vaak onzeker voelt over wat anderen van je vinden
  • en zo kan ik nog wel even doorgaan

Puberen is niet niks
De wereld die eerst best wel overzichtelijk was, wordt groot en veeleisend en onvoorspelbaar. En daarin móet jij vaak heel veel. Want je moet huiswerk maken, toetsen doen, op tijd op school zijn, sporten, een bijbaantje hebben, gezond eten, op tijd slapen, niet teveel op je scherm zitten maar wel je socials bijhouden, verantwoording afleggen aan je ouders, je vrienden, je leerkrachten of docenten en dan ook nog je weg in de wereld zien te vinden en ontdekken wie jíj bent. 

Is er iemand die écht naar jou luistert?

Want dat is namelijk wat ik doe. Ik ben pubercoach of pubercounselor en ik luister vooral naar jou. Naar waar jij mee zit, wat jij graag wilt veranderen, met welk rotgevoel jij rondloopt, en ik help je om die dingen op te lossen.

En hoe werkt dat dan bij een pubercoach? Nou, heel simpel, je ploft neer op de bank, of je pakt een spel uit de kast, trekt een paar bokshandschoenen aan, of je maakt een tekening, alles kan, en in de tussentijd stel ik je vragen waaraan je merkt dat ik oprecht nieuwsgierig ben naar jou. Wie ben jij echt en hoe kan ik jou helpen? Want iedereen is uniek, jij dus ook.

Je bent niet de enige en ik kan je helpen

Wist je dat je niet uniek bent met je probleem? Er zijn meer jongeren die daar last van hebben, je bent nooit de enige. En als dat niet genoeg troost biedt, ik kan je helpen. Soms met een spel, de andere keer met een oefening, wat jij nodig hebt om jezelf beter te begrijpen en jouw eigen oplossing te vinden.

Want jij kan het zelf veranderen,
daar ben ik van overtuigd!

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Integratieve pubercoach en pubercounselor in Amsterdam

pubercoach jongerencoach-counselor amsterdam

ALS JE ONZEKER BENT

Hoe zit dat bij jou? Ben je zo onzeker, dat het je tegenhoudt om iets te doen dat je eigenlijk wel zou willen? Of iets dat echt moet, zoals een toets of een presentatie, wat dan niet lukt? Misschien durf je geen vrienden te maken? Of heb je moeite met slapen?

Er zijn best veel jongeren onzeker. Je kunt die onzekerheid lang niet altijd aan ze zien, want sommigen kunnen dat goed verbergen, maar je bent echt niet de enige. En weet je dat er een oplossing is? En dat je die zelf kunt vinden? Ik als pubercoach kan je daarbij helpen, en dat doe ik graag. Want ook jij verdient het om je blij en gelukkig te voelen.

ALS ER VAN ALLES TEGENZIT

Hoe rot is dat, als er steeds dingen tegenzitten? Slechte cijfers, ruzie met je vrienden, een ziek familielid, niet uitgenodigd worden, je sport niet meer kunnen doen, niet voldoen aan verwachtingen, het zijn voorbeelden van tegenslagen waar je het behoorlijk moeilijk mee kunt hebben. Tegenslagen die je hele leven lijken te bepalen.

Wist je dat je niet de enige bent die het moeilijk vindt om met tegenslagen om te gaan? Daarvoor heb je veerkracht nodig. Er zijn mensen die denken dat je daarmee geboren wordt, maar dat is niet zo. Veerkracht is iets dat je kunt leren, iets dat je ontwikkelt door met tegenslagen om te gaan. En daarbij kan ik je helpen. Je gaat het nodig hebben, want tegenslagen horen helaas bij het leven. Als mens en als pubercoach weet ik daar alles van. Je bent welkom.

ALS JE JE NIET BLIJ VOELT

Dat kan gewoon gebeuren, dat je je niet blij voelt, maar verdrietig, of boos, depressief of ontzettend stom. Of misschien denk je dat het nooit meer goed komt of voel je je hartstikke ongelukkig. Soms weet je precies waardoor dat komt, maar soms ook niet. Soms kun je het zelf wel oplossen, maar soms ook niet.

En dan kan ik je helpen. Niet door je te zeggen wat je moet doen, maar wel door naar jóu te luisteren. Want de enige die jou het beste kent, ben jij. Ik help je onderzoeken hoe het komt dat je je niet blij voelt en ook hoe jij dat zelf weer kunt veranderen. Want als pubercoach gun ik het jou ook om blij en gelukkig te zijn.

Durf TROTS te Zijn Kindercoach Jongerencoach Oudercoach Amsterdam
DTTZ Integratieve jongerencoach jongerencounselor amsterdam veerkracht

” ‘Cause tryna numb the pain only makes it worse “

Dean Lewis – Truste me mate

Als je ergens mee zit en het lukt je niet om het op te lossen, dan is om hulp vragen niet zo’n gek idee. Want als je er mee blijft rondlopen, kan het zijn dat je probleem alleen maar groter wordt. En dat zou jammer zijn, toch?

Ik ben Mirjam, pubercoach, en ik help pubers bij het vinden van hun weg en hun oplossing. Als je naar mij toe komt, hoeft dat vaak maar een paar keer, tot jij zelf vindt dat je me niet meer nodig hebt. Tot je weer grip hebt op je leven en je je weer blij en gelukkig kunt voelen.

Vraag je ouders een bericht te sturen en ik neem contact op!

11 + 13 =