De integratieve kinderpraktijk

Alles is welkom

In de integratieve kinderpraktijk

Een integratieve kinderpraktijk kenmerkt zich vooral door speelgoed. Van alles wat, voor elk wat wils, zodat ieder kind zichzelf kan zijn en iets kan vinden om zich mee te uiten. Zo zijn er knuffels, verkleedkleren, allerlei poppen en speelfiguren, spelletjes, teken- en knutselspullen, bouwmaterialen en zelfs een boksbal.

Spelen is een wezenlijk onderdeel van communicatie door kinderen en daar is dus volop ruimte voor. Mocht een kind liever knus in een hoekje kruipen, dan kan dat ook. Of lekker fysiek bezig zijn met balanceren of een boksbal, alles kan, alles is welkom.

Integratieve Kinderpraktijk
Integratieve Kinderpraktijk
Integratieve Kinderpraktijk

Ruimte voor ouders

In de integratieve kinderpraktijk

Bij integratieve kindercoaching of counseling staat het kind centraal, en zien we de ouders als belangrijkste hulpbron voor het kind. Daarom begeleid ik niet alleen het kind, ook met ouders ga ik in gesprek. In de praktijkruimte is speciaal daarvoor een fijne plek gemaakt.

Tijdens de sessies met je kind kun je in een zithoek naast de praktijkruimte rustig wachten.

Integratieve Kinderpraktijk
Integratieve Kinderpraktijk

Ik ben Mirjam.

Ik ben integratieve kindercoach kindercounselor, omdat ik het prachtig vind om een kind te begeleiden bij het uitgroeien tot een gelukkig kind en een gelukkig mens.

Voor mij is elk kind uniek, heeft elk kind unieke omstandigheden en verdient elk kind maatwerk. Ik gun het ieder kind om trots te zijn op zichzelf en zich gelukkig te voelen.

Wees welkom!

Het kind staat centraal

Aansluiten bij de belevingswereld van het kind, van daaruit het beeldend vermogen van het kind aanspreken, en het kind helpen begrijpen wat er écht aan de hand is en een oplossing te vinden, dat is wat integratieve kindertherapie zo mooi maakt.

Vraag een vrijblijvend startgesprek aan

4 + 13 =