De integratieve kinderpraktijk
voor kleine en grote kids

Alles is welkom

In de integratieve kinderpraktijk

Een integratieve kinderpraktijk kenmerkt zich vooral door de diversiteit aan spullen. Van alles wat, voor elk wat wils, zodat ieder kind zichzelf kan zijn en iets kan vinden om zich mee te uiten. Playmobil, knuffels, verkleedkleren, allerlei poppen en speelfiguren, spelletjes, lego, teken- en knutselspullen, bouwmaterialen, minitafelvoetbal, een boksbal, van alles om mee af te stemmen op jouw kind. Maar ook emotiekaarten, boeken, een chillplek en allerlei materiaal om kleine en grote kinderen bewust te maken van hun gevoelswereld.

Bij mij komt een kind dus niet om alleen maar te praten, juist niet, alles kan, alles is welkom.

Integratieve Kinderpraktijk
Integratieve Kinderpraktijk
Integratieve Kinderpraktijk

Ruimte voor ouders

In de integratieve kinderpraktijk

Bij integratieve kindercoaching of -counseling voor kids van 4-12 jaar staat het kind centraal, en zien we de ouders als belangrijkste hulpbron voor het kind. Daarom begeleid ik niet alleen het kind, ook met ouders ga ik in gesprek. Ook coach ik ouders los van hun kinderen. In de praktijkruimte is speciaal daarvoor een fijne plek gemaakt.

Tijdens de sessies met je kind kun je wachten in de wachtruimte naast de praktijkruimte.

DTTZ Oudercoach Relatiecoach Opvoedcoach
Kindercoach 
Jongerencoach
Integratieve Kinderpraktijk

Ik ben Mirjam.

Ik ben integratieve kindercoach-counselor en jongerencoach-counselor, omdat ik het prachtig vind om een kind te begeleiden bij het uitgroeien tot een gelukkig mens.

Voor mij is elk kind uniek, heeft elk kind unieke omstandigheden en verdient elk kind maatwerk. Ik gun het ieder kind om trots te zijn op zichzelf en zich gelukkig te voelen.

Wees welkom!

Het kind staat centraal

Aansluiten bij de belevingswereld van kinderen en jongeren, van daaruit hun binnenwereld aanspreken, en hen helpen begrijpen wat er écht aan de hand is en een oplossing te vinden, dat is wat integratieve kinder- en jongerencounseling zo mooi maakt.

Vraag een vrijblijvend startgesprek aan

8 + 15 =