drs. Mirjam Bernadina-Lonnee

Integratieve Kindercoach-counselor, Jongerencoach en Oudercoach

Ik ben Mirjam. Ik ben integratieve kindercoach-counselor en jongerencoach, omdat ik het prachtig vind om kinderen en jongeren te begeleiden bij het uitgroeien tot een gelukkig mens.

Durf TROTS te zijn

Integratieve Kindercoach-counselor, Jongerencoach-counselor, Ouder- en Opvoedcoach

Als kind vond ik het al reuze onrechtvaardig wanneer volwassenen kinderen niet begrepen. En ik heb het altijd boeiend gevonden om te achterhalen waarom mensen denken wat ze denken en doen wat ze doen. Tijdens mijn studie Psychologie aan de VU maakte ik de ommezwaai richting het bedrijfsleven, en vijfentwintig jaar later ben ik teruggekeerd op mijn oorspronkelijke pad. Nu ben ik Integratieve Kindercoach-counselor, Jongerencoach en Oudercoach voor ouders met opvoedproblemen, stress en vermoeidheid, of relatieproblemen. Mijn opleidingen deed ik aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Naast het ambacht van integratieve kinder- en jongerencounselor, kan ik putten uit mijn levenservaring. Bovenal ben ik ervaringsdeskundig in het begeleiden van mijn eigen kinderen in hun ontwikkeling. Maar ook heb ik ervaring met (brusjes van) kinderen met ernstige ziekte of een complexe aandoening, met rouw bij kinderen en met mantelzorg. Voor mij is elke cliënt uniek, heeft elk kind unieke omstandigheden en verdient iedere jongere maatwerk. Van de ouders, van leerkrachten en docenten en van mij als integratieve kindercoach-counselor en jongerencoach-counselor.

Ik ben trots. Trots op wie ik ben, op wat ik doe en op wat ik als mens blijk aan te kunnen. Ik gun het iedereen om trots te zijn op zichzelf en zich gelukkig te voelen.

Kindercoach<br />
Jongerencoach<br />
Oudercoach

Samenwerking en ontwikkeling

Om mij te blijven ontwikkelen in mijn vak, volg ik aanvullende trainingen en opleidingen, lees ik vakliteratuur, en doe ik aan intervisie, supervisie en soms ook leertherapie.

Daarnaast werk ik samen met integratieve kindertherapeut Michelle Emmen. Michelle heeft een master in Pedagogische Wetenschappen en heeft haar Master in de Integratieve Kindertherapie behaald aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. En net als ik, is Michelle zelf ook moeder.

Het kind staat centraal

Aansluiten bij de belevingswereld van kinderen en jongeren, van daaruit hun binnenwereld aanspreken, en hen helpen begrijpen wat er écht aan de hand is en een oplossing te vinden, dat is wat integratieve kinder- en jongerencounseling zo mooi maakt.

Mijn fundament als integratieve kinder&jongeren coach-counselor

Twijfel niet langer en maak vrijblijvend kennis!

9 + 14 =