drs. Mirjam Bernadina-Lonnee

Integratieve kindercoach kindercounselor

Ik ben Mirjam. Ik ben integratieve kindercoach kindercounselor, omdat ik het prachtig vind om een kind te begeleiden bij het uitgroeien tot een gelukkig kind en een gelukkig mens.

Durf TROTS te zijn

Integratieve Kindercoach Kindercounselor

Als kind vond ik het al reuze onrechtvaardig wanneer kinderen soms minder kansen kregen. En ik heb het altijd boeiend gevonden om te achterhalen waarom mensen denken wat ze denken en doen wat ze doen. Tijdens mijn studie Psychologie aan de Vrije Universiteit maakte ik de ommezwaai richting het bedrijfsleven, maar vijfentwintig jaar later ben ik teruggekeerd op mijn oorspronkelijke pad. Nu studeer ik aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en ben ik Integratieve Kindercoach en Kindercounselor in opleiding.

Naast het mij eigen maken van het ambacht van integratieve kindercounselor, kan ik putten uit mijn levenservaring. Bovenal ben ik ervaringsdeskundig in het begeleiden van mijn eigen kinderen in hun ontwikkeling. Maar ook heb ik ervaring met (brusjes van) kinderen met ernstige ziekte of een complexe aandoening en met rouw bij kinderen. Voor mij is elk kind uniek, heeft elk kind unieke omstandigheden en verdient elk kind maatwerk. Van de ouders, van de juf of meester en van mij als integratieve kindercoach kindercounselor.

Ik ben trots. Trots op wie ik ben, op wat ik doe en op wat ik als mens blijk aan te kunnen. Ik gun het elk kind om trots te zijn op zichzelf en zich gelukkig te voelen.

Het kind staat centraal

Aansluiten bij de belevingswereld van het kind, van daaruit het beeldend vermogen van het kind aanspreken, en het kind helpen begrijpen wat er écht aan de hand is en een oplossing te vinden, dat is wat integratieve kindertherapie zo mooi maakt.

Mijn fundament als integratieve kindercoach kindercounselor

Meld je hier aan!

10 + 1 =