Oudercoach

Je wilt je gewoon blij en gelukkig voelen!

Oudercoach
Opvoedcoach
Rust in huis

Opvoedcoach

Je wilt rust, gezelligheid en minder zorgen!

Oudercoach en Opvoedcoach

Je krijgt meer inzicht, bruikbare handvatten en weer grip 


Wellicht lees je dit omdat je er al een poosje over denkt om hulp te zoeken of al een tijdje op zoek bent. Hulp omdat …

  • je je zorgen maakt over je kind, of
  • je je geen raad meer weet met het gedrag van je kind, of
  • je het gevoel hebt dat je van alles fout doet, of
  • je je eenzaam voelt in je rol als ouder of
  • de balans is je leven niet in evenwicht is.

En nu ben je op het punt dat je er iets aan wilt doen. Ik kan je helpen en doe dat vanuit betrokkenheid en warmte en interesse in jouw verhaal. En omdat gelukkige ouders de basis zijn voor gelukkige kinderen.

Oudercoach
Opvoedcoach
Contact met je kind

JE WILT HANDVATTEN EN OPVOEDTIPS

Kinderen die de hele tijd ruzie hebben in huis, peuters en kleuters met driftbuien, pubers die niet meer met je willen praten, of kinderen die vaak iets niet durven, het zijn voorbeelden van gedrag waarvoor ouders mij geregeld benaderen.

Als ouder of verzorger ben je de belangrijkste hulpbron voor je kind. Dus is het niet zo gek dat je het graag ‘goed’ wilt doen en je soms ten einde raad bent als het maar niet lukt om adequaat te reageren op het gedrag van je kind, of het nou een peuter of een puber is.

Daarom help ik heel graag jou of jullie in je rol als ouder. Zodat je weer grip krijgt op de situatie en het thuis weer gezellig is.

JE VOELT JE UIT BALANS

Je hebt teveel ballen om hoog te houden. Je kinderen vreten energie. Je ervaart onbegrip bij je partner of je baas of je familie en vrienden. Je hebt het al een tijd lang zo druk en bent zo moe, en het lukt je maar niet om er verandering in te brengen.

Als ik je nou vertel dat je niet de enige bent. En dat onze maatschappij nou eenmaal erg veeleisend is en het helemaal niet zo gek is dat je daardoor moeite hebt om een balans te vinden die jij prettig vindt. Want wat balans is voor de een, hoeft dat echt niet te zijn voor de ander.

Ik help je om jouw balans weer in evenwicht te krijgen. Want dat kan. En meestal is dat in een paar sessies al voor elkaar en voel je je weer blij en gelukkig in je rol als ouder.

JE ZOEKT HULP VOOR JE KIND (4-23j)

Waarschijnlijk maak je je al een poosje zorgen. Je kind is vaak boos, of verdrietig, heeft steeds ruzie met vrienden/vriendinnen, wordt gepest, schoolresultaten gaan achteruit. Of de sfeer in huis is gespannen of ronduit ongezellig. Er kan van alles zijn, waardoor jij je geen raad meer weet.

En dan kan ik jullie helpen. Door te luisteren naar jou of jullie als ouder(s) en door te luisteren naar je kind. Want de enige die jouw kind het beste kent, is je kind zelf. Ik help je kind te ontdekken hoe het komt dat het zich niet blij voelt en ook hoe jouw kind dat zelf weer kan veranderen. Zodat je kind en ook jij weer blij en gelukkig kan zijn.

Hoe fijn zou het zijn als het weer gezellig is in huis? Als de spanning, die drukte of al die zorgen je niet meer overheersen? Als je weer echt contact hebt met je kind? En dat je weer grip hebt en je je blij en gelukkig kunt voelen?

Het ouderschap is veeleisend en soms lukt het gewoon even niet. Je omstandigheden kies je niet, hoe je ermee omgaat wel. En dat is precies waarbij ik je kan helpen. Ik ben oudercoach en opvoedcoach en ik ben er voor je.

Oudercoach en Opvoedcoach

Durf TROTS te Zijn - Kindercoach Jongerencoach Oudercoach Opvoedcoach

Thema’s waarmee ouders zoal bij mij komen

En dan nog een hilarische video die ik je niet wil onthouden. Misschien herken je wel het een en ander bij jezelf. Je bent niet de enige. Het geeft stof tot nadenken en mocht je dat willen, dan help ik je daar graag bij.

 

Ik ben Mirjam,
Integratieve Kindercoach-counselor,  Jongerencoach-counselor en Oudercoach in Amsterdam

Maak vrijblijvend kennis met mij als oudercoach en opvoedcoach!

3 + 4 =